Η Συνταγή είναι από Olga Karagianni – Ομάδα “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά!!!
200 γρ.ζαχαρη αχνη
180 γρ.ηλιελαιο
200 γρ.χυμο πορτοκαλι
ξυσμα απο ενα πορτοκαλι
1κ.γ.σοδα
20 γρ.μπεικιν
2 βανιλιες
700 γρ.αλευρι γ.ο.χ.
Εκτέλεση!!!
Χτυπησα με τον αυγοδαρτη την ζαχαρη με το ηλιελαιο,προσθεσα τον χυμο μαζι με την σοδα,εριξα το ξυσμα τις βανιλιες και τελος το αλευρι ανακατεμενο με το μπεικιν.
Περασα με αυγο απο πανω και εψησα στους 170 αεροθερμο.