Υλικά
500 γρ πατάτα τριμενη στον τριφτη χοντρό
4 αυγά
Λίγη κρέμα γάλακτος
Λίγη φέτα τριμενη
1 καρότο στον τριφτη
1 μικρή κόκκινη πιπερια ψιλοκομμενη
1 μικρή πρασινη πιπερια ψιλοκομμενη
Αλάτι πιπέρι γλυκιά κόκκινη καπνιστή πάπρικα
Ζαμπόν
Γκουντα τριμμένο
Μπέικον
Εκτέλεση
Σε μπολ όλα τα υλικά μέχρι την πάπρικα ανακατεύω και το αδειάζω σε ταψί με λαδόκολλα, στρώνω την επιφάνεια και ψήνω στους 170 βαθμους για 20 λεπτά, ανάλογα και τον φουρνο σας
Αφού ψηθεί βγάζω από τον φούρνο προσθετω λίγο τριμμένο γκουντα, τις φέτες ζαμπόν, το μπέικον, και παλι γκουντα στα 3/4 της επιφάνειας
Ρολαρω προσεχτικά την ομελέτα με την βοήθεια της λαδόκολλας, πασπαλίζομε λίγο γκουντα και ψήνω μέχρι να λιώσουν τα τυριά
Η Συνταγή είναι από Olga Sv – “Ανθολόγιο συνταγών μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής”.