Ψάρι γιαχνί - Cook For All
Ψάρι γιαχνί

Ψάρι γιαχνί

Υλικά

– ένα ψαρι
– 2 πατατες
– 2 καροτα
– 1 κρεμμυδι
– λιγο σέλινο
– λιγο λαδι
– 1 κ.σ.αλευρι
– 2 ωριμες ντοματες στιμμενες
– αλατι
– πιπερι
– μπουκοβο

Εκτέλεση

Πλενουμε καλα το ψαρι και αφου το κοψουμε το βαζουμε λιγο στο αλατι.
Καθαριζουμε και κοβουμε 2 πατατες 2καροτα 1 κρεμμυδι λιγο σέλινο και τα ριχνουμε στη καυσαρολα με λιγο λαδι να σοταριστουν 3 λεπτα. Προσθετουμε 1κ.σ.αλευρι και φερνουμε 2 βολτες στη κατσαρολα. Ριχνουμε 2 ωριμες ντοματες στιμμενες αλατι πιπερι μπουκοβο 2 ποτηρια νερο και αφηνουμε να σιγοβρασει 20 λεπτά.. Προσθετουμε το ψαρι
αφου το ξεπλυνουμε και αφηνουμε να χυλωσει περιπου 10. 15 λεπτα…

Η Συνταγή είναι από Ρουλα Λυρου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.




Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top