Υλικά
– Ένα βιταμ
– τέσσερα αυγά
– μία κούπα ζάχαρη
– μία κούπα χυμό πορτοκαλιού
– ξύσμα από 2 πορτοκάλια
– δύο βανιλιες
– αλεύρι
– ένα φαριναπ
– δύο κουταλιές της σούπας κακάο
Εκτέλεση
Ένα βιταμ στο μίξερ και ρίχνω εν αλαξ τέσσερα αυγά και μία κούπα ζάχαρη και χτυπάω.
Ρίχνω μία κούπα χυμό πορτοκαλιού ξύσμα από 2 πορτοκάλια δύο βανιλιες
Ρίχνω το αλεύρι ένα φαριναπ.
Βγάζω πέντε κουταλιές της σούπας από τον χυλό σε μία κούπα και ρίχνω δύο κουταλιές της σούπας κακάο.
Ρίχνω το μισό χυλό ρίχνω το χυλό με το κακάο και μετά τον υπόλοιπο χυλό.
Ψήνω σε πρωθερμασμενω φούρνο αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για περίπου μία ώρα περίπου.
Το καρφώνω με ένα μαχαίρι 🗡️ αν δεν κολλάει είναι έτοιμο.
Αφήνω δέκα λεπτά και ξεφωρμαρω.
Η Συνταγή είναι από “Βουλα Πολυζου” – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.