Εύκολο επιδόρπιο στιγμής με γιαούρτι και σαβουαγιαρ - Cook For All
επιδόρπιο στιγμής με γιαούρτι και σαβουαγιαρ

Εύκολο επιδόρπιο στιγμής με γιαούρτι και σαβουαγιαρ

Η Συνταγή είναι από “Helena’s Greek cooking”.

Υλικά

1 ζαχαρούχο γάλα
500 γρ. Στραγγιστό γιαούρτι 0% η 2%
Ξύσμα λεμονιού και 1 κ.σ χυμό
1 πακέτο σαβουαγιαρ
3 κ.σ Sheridan’s (λικέρ) η ότι σας αρέσει,1 κάνει και κονιάκ
Λίγο γάλα για τα σαβουαγιαρ
Φρούτα του δάσους

Εκτέλεση

Πως θα το κάνουμε:
Ρίχνουμε το γιαούρτι, με το ζαχαρούχο σε ένα μπολ και το χτυπάμε με τον αυγοδαρτη καλά.
Προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού και το χυμό.
Σε ένα μπολ ριχνουμε το γάλα και το λικέρ, βουτάμε τα σαβουαγιαρ και τα στρώνουμε στο σκεύος (κάνουμε μια σειρά).
Πάνω από τα σαβουαγιαρ ρίχνουμε λίγα φρούτα του δάσους και κατόπιν την κρέμα γιαουρτιού.
Διακοσμούμε με φρούτα του δάσους, λίγα τριμμένα σαβουαγιαρ και ξύσμα λεμονιού.
Κλείνουμε με διαφάνεια και κρατάμε για 3′ ώρες στο ψυγείο μέχρι να την σερβίρουμε.
Αν θέλουμε μπορούμε να την κάνουνε σε ατομικά ποτήρια.
Καλή επιτυχία φίλες και φίλοι μου 👏👌🌹

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top