Κότσι χοιρινό στη γάστρα - Cook For All
Κότσι χοιρινό στη γάστρα

Κότσι χοιρινό στη γάστρα

Η Συνταγή είναι από την Αννα Αννούλα της ομάδας “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Υλικά!!!

για 4 κομμάτια!
4 κσ μουστάρδα,
2 κγ μέλι,
2 σκ σκόρδο,
2 μικρά πορτοκάλια🍊 το χυμό και φέτες,
χυμό μισό λεμονιού,
ελαιόλαδο ,
δεντρολίβανο,
θυμάρι,
αλάτι,
πιπέρι και
4 πατάτες.

Εκτέλεση!!!

Μπήγομε από μισό σκόρδο σέ κάθε κομμάτι κότσι από πάνω πασαλείβουμε όλα τα υλικά ανακατεμένα να πάνε παντού, τοποθετούμε στη γάστρα σκεπάζουμε με καπάκι και ψήνουμε 170° αντίσταση κάτω σχάρα, δυόμισι ώρες, κάπου κάπου ανοίγουμε και αλείφουμε με τα ζουμιά του γυρίζοντας από την άλλη πλευρά για να μη ξεραθεί. Στο τέλος αφήνουμε με ανοιχτό καπάκι για να πάρει χρώμα!!!!


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top