Η Συνταγή είναι από Metaxia Kokkinou της ομάδας “Ρεας γευσεις!”
Υλικά
1 μικρό μπρόκολο μόνο τίς φουντιτσες
1 φέτα κολοκύθα πορτοκαλί σέ φετουλες
μισή πιπεριά κίτρινη και μισή κόκκινη
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
μισή κούπα μυτζηθρα
1 φλυτζανακι του καφέ ελαιόλαδο
αλατοπιπερο
ρίγανη
τζιτζερ σέ σκόνη
μοσχοκάρυδο
πάπρικα γλυκιά
1 γιαούρτι
1 φλυτζανακι του καφέ γάλα εβαπορε λάιτ
2 αυγά
1 σκελίδα σκόρδο
1 κομμάτι παρμεζάνα αυτό που είναι μέσα σέ τυρόγαλο
λίγο μοσχοκάρυδο
αλάτι
1 κουταλιά βούτυρο λουρμπακ
1 κουταλιά της σούπας βρώμη
Εκτέλεση
Βάζω σέ ταψακι ή ταρτιερα,1 μικρό μπρόκολο μόνο τίς φουντιτσες, 1 φέτα κολοκύθα πορτοκαλί σέ φετουλες, μισή πιπεριά κίτρινη και μισή κόκκινη, 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο, 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο , μισή κούπα μυτζηθρα,1 φλυτζανακι του καφέ ελαιόλαδο α, αλατοπιπερο ρίγανη τζιτζερ σέ σκόνη μοσχοκάρυδο, πάπρικα γλυκιά. Ψήνουμε για 20′ αντιστάσεις. Ύστερα χτυπάμε στο μουλτι, 1 γιαούρτι, 1 φλυτζανακι του καφέ γάλα εβαπορε λάιτ, 2 αυγά, 1 σκελίδα σκόρδο, 1 κομμάτι παρμεζάνα αυτό που είναι μέσα σέ τυρόγαλο, και λίγο μοσχοκάρυδο, αλάτι, και 1 κουταλιά βούτυρο λουρμπακ. 1 κουταλιά της σούπας βρώμη. Ρίχνουμε από πάνω, συνεχίζω το ψήσιμο για 25′ αεροθερμο φούρνο τώρα στους 170 χάμω και πάνω στην σκαρα όμως. Έγινε ένα σουφλέ τού ονοιρου και πεντανόστιμο. Αντί για κολοκύθα πορτοκαλί μπορούμε να βάλουμε καρότο σέ φετουλες και αντί για μυτζηθρα μπορούμε να βάλουμε γραβιέρα.
Καλό μεσημέρι σέ όλους φίλοι μου!!!