Υλικά
– 100 γρ ηλιέλαιο
– 200 γρ μαργαρίνη λιωμένη
– 200 γρ γάλα
– 2 αυγά
– 600 γρ αλεύρι απλο
– 1 κουταλιά μπεκιν
– 100 γρ κεφαλοτυρι τριμενο
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τά υλικά σε ένα μπολ ρίχνουμε τέλος το αλεύρι το μπαικιν καί το κεφαλοτυρι καί ανακατεύουμε απαλα πλάθουμε μακρόστενα ή στρογγυλά πιτάκια τα αλείφουμε με αυγό πασπαλίζουμε με κεφαλοτυρι από πάνω.
ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν καί καταβροχθιζουμε.
Εγώ τα έκανα με κασέρι Σοχου δεν είναι πολύ αλμυρό για αυτό έβαλα καί μία τσιμπιά αλάτι.
Η Συνταγή είναι από ‘Γιώτα Πιπερτζή – “ΣΥΝΤΑΓΕΣ, εύκολες, γρήγορες και νόστιμες…Irini Patiloudi.”.