Υλικά!!!
1 μεγάλη συσκευασία κρουασάν με γέμιση μιλφέιγ
1 λίτρο γάλα
200 γρ.ζάχαρη
60 γρ.κόρν φλάουρ
40 γρ.κακάο
200 γρ.κρέμα γάλακτος σε θερμοκρασία δωματίου(έβαλα φυτική)
200 γρ.κουβερτούρα
Σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση!!!
Για την κρέμα:
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το γάλα,τη ζάχαρη,το κόρν φλάουρ και το κακάο και ανακατεύουμε συνεχώς σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει.
Μόλις είναι έτοιμη τη βγάζουμε και προσθέτουμε την κουβερτούρα σε κομμάτια και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα πυρέξ (30×20)βάζουμε τα κρουασανάκια κομμένα σε μικρότερα κομμάτια,ρίχνουμε λίγες σταγόνες σοκολάτας
και στη συνέχεια ρίχνουμε την κρέμα – που έχουμε αφήσει να κρυώσει λίγο!
Ρίχνουμε τις υπόλοιπες σταγόνες σοκολάτας και αφήνουμε να κρυώσει καλά…
(Εγώ έκανα μια και μισή δόση).
Βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 2 ώρες πριν το σερβίρουμε.