Η Συνταγή είναι από Eleftheria Chondrou – Ομάδα “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
1 κρέμα γάλακτος με το χωνάκι παγωμένη
1κουτι γάλα ζαχαρούχο παγωμένο
1 κουτί γάλα εβαπορέ αδιάλυτο
1 ΒΑΝΊΛΙΑ
1 κσ μέλι
Τρούφα ξύσμα σοκολάτας
Εκτέλεση
Χτυπώ την κρέμα να γίνει σαντιγί και προσθέτω το ζαχαρουχο τη βανίλια και το μέλι. Τέλος βάζω το εβαπορε.
Το έβαλα στην παγωτομηχανη αλλά και χωρίς αυτήν γίνεται.
το χώρισα ένα έκανα βανίλια και στο άλλο έβαλα τρούφα σοκολάτας και από πάνω ξύσμα σοκολάτας και μετά κατάψυξη για 3 ώρες..
Σέρβιρα με σιρόπι και φίλε αμυγδάλου.