Δεν θα την αλλάζετε με τίποτα αυτή τη συνταγή!
Υλικά
1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κύβο νωπή μαγιά
200γρ στραγγιστό γιαούρτι
50γρ μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
350 ml χλιαρό νερό
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
Γέμιση
250 γρ ζαμπόν
2 κονσέρβες μανιτάρια
3 πιπεριές σε φέτες
500γρ τυρί τριμμένο
Σάλτσα
200ml χυμό τομάτας
Ελαιόλαδο
Βασιλικό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Λίγη ζάχαρη .
Εκτέλεση
Σε μία λεκάνη βάζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά να διαλυθεί η μαγιά και σιγά σιγά προσθέτουμε το αλεύρι μέχρι να φτιάξουμε ένα μαλακό εύπλαστο ζυμάρι. Αφήνουμε να φουσκώσει για μισή ώρα και μετά το χωρίζουμε σε 3 μπάλες. Κάθε μπάλα την ανοίγουμε φύλλα πάχους ενός εκατοστού. Απλώνουμε σάλτσα και τα υπόλοιπα υλικά. Αφήνουμε να φουσκώσει για μισή ώρα ακόμη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς σε αέρα μέχρι να ροδίσει.