Υλικά
– φρέσκο σπανάκι
– πράσσο
– άνηθο
– κρεμμύδι
– φέτα μπόλικη τριμμένη
– ανθότυρο
– λάδι
Για το φύλλο σφολιάτας
500 γρ αλεύρι ζυμωτό για πίτες το κίτρινο
– Βούτυρο κρύο
– Αλάτι
– μια κούπα νερό
Εκτέλεση
Ζυμωνουμε καλά να μην κολλάει.
Σε μια μεμβράνη βάζουμε το ζυμάρι και στο ψυγείο για 1 ώρα να παγώσει το βούτυρο καλά για να ανοίξει το φύλλο μας ..εύκολα ..
Το βγάζουμε χωρίζουμε σε δύο μπαλάκια και ανοίγουμε το ένα φύλλο όσο το ανοίγουμε ραντίζουμε με βουτηρο μπόλικο ..βάζουμε στο πάτο του ταψιού και στη συνέχεια βάζουμε τη γέμιση και από πάνω το άλλο φύλλο… κλείνουμε και ψήνουμε..
Η Συνταγή είναι από Katerina Karfaki – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.