Τζιζκεικ (cheesecake) - Cook For All
Τζιζκεικ (cheesecake)

Τζιζκεικ (cheesecake)

Υλικά

– 250 γρ μπισκότα
– 125 γρ βούτυρο λιωμένο
– 500 γρ τυρί κρέμα
– 200 γρ κρέμα γάλακτος
– 1 βανίλια
– χυμό ενός λεμονιού
– 50 γρ άχνη ζάχαρη
– μαρμελάδα φρούτα του δάσους

Εκτέλεση

Σπάμε τα μπισκότα στο μουλτι να γίνουν θρυψαλα! Τα ρίχνουμε στο σκεύος που θα το συναρμολογήσουμε και προσθέτουμε το ζεστό λιωμένο βούτυρο και τα ανακατεύουμε να μουσκευτουν καλά! Και στην συνέχεια το ισιωνουμε και το πατάμε! Χτυπάμε το τυρί με τον χυμό! Ρίχνουμε την κρέμα χτυπάμε και τελειώνουμε με την άχνη και την βανίλια! Βάζουμε στην κρύα βάση την κρέμα και το τοποθετούμε στο ψυγείο! Αφού παγώσει καλά ρίχνουμε την μαρμελάδα!

Η Συνταγή είναι από Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top