Κλασικό κέικ - Cook For All
Κλασικό κέικ

Κλασικό κέικ

Υλικά

– 5 αυγά 2 ώρες εκτός ψυγείου
– 1 κούπα ζάχαρη
– 1 κούπα καλαμποκέλαιο
– 1 κούπα πορτοκαλάδα φαντα
– 2 1/2 κουπες αλεύρι ανακατεμένο με 1 μπέικιν
– ξυσμα ενός λεμονιού

Εκτέλεση

Χτυπάμε πολυ Καλά τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατεψουν ρίχνουμε το λάδι και στη συνέχεια το αλεύρι, μπέικιν, ξύσμα και τη πορτοκαλαδα… λαδωνουμε τη φόρμα μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο αντιστάσεις 175 βαθμούς για 50 λεπτά. Καλή επιτυχία!!!

Η Συνταγή είναι από Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top