Υλικά
Ζυμάρι
– 1 φλυτζάνα τσαγιού χλιαρό γάλα
– 1 φακελάκι μαγιά
– 1 αυγό ελαφρώς χτυπημένο
– 1 κ.γλυκού κοφτό αλάτι
– 1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
– Αλεύρι όσο πάρει να γίνει μια ζύμη εύπλαστη
– κέτσαπ
– τυρί φέτα σπασμένη με τα χέρια
– γραβιέρα
– ντομάτα
– πιπεριές
Εκτέλεση
Ζυμάρι:::1 φλυτζάνα τσαγιού χλιαρό γάλα 1 φακελάκι μαγιά 1 αυγό ελαφρώς χτυπημένο 1 κ.γλυκού κοφτό αλάτι 1 φλυτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο και Αλεύρι όσο πάρει να γίνει μια ζύμη εύπλαστη…
Αφήνω 10 λεπτά να ξεκουραστεί την ανοίγω με τα δάχτυλα την αλοίφω με λίγο ελαιόλαδο και στρώνετε ότι θέλετε…
Εγώ έβαλα πάνω στη ζύμη κέτσαπ,τυρί σπασμένη με τα χέρια, φέτα γραβιέρα Μυτιλήνης, ντομάτα φρέσκια, πιπεριές και τα υπόλοιπα που προανέφερα…
Έγινε πολύ πολύ ωραία!!!
Η Συνταγή είναι από Άννα Γιαννίκου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.