Υλικά
– μπάμιες
– κρεμμύδι
– σκόρδο
– μαϊντανό
– αλάτι
– μαύρο πιπέρι
– ελαιόλαδο
– σάλτσα ντομάτας
– πελτέ ντομάτας
– νεράκι όσο να τα σκεπάσει
Εκτέλεση
Βάζω τις μπάμιες σε ένα μπολ με ξύδι για 20 λεπτά.
Στη συνέχεια τα τσιγαρίζω χωρίς να τα ανακατεύω και μετά τα αδειάζω σε ένα ταψί και προσθέτω κρεμμύδι σκόρδο μαϊντανό αλάτι μαύρο πιπέρι ελαιόλαδο σάλτσα ντομάτας πελτέ ντομάτας και νεράκι όσο να τα σκεπάσει .
Τα σκεπάζω με αντικολλητικό χαρτί και αλουμινόχαρτο και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς.
Μετά από 40 λεπτά βγάζω το αλουμινόχαρτο και το χαρτί και αφήνω ώσπου να μαγειρευτούν …
Η Συνταγή είναι από Anna Kassandra – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.