Υλικά
– 4 αυγα
– 1 κουπα ζαχαρη
– 1 κουπα σπορελαιο
– 1 βανιλια
– 1 κουπα φαντα πορτοκαλαδα με ανθρακικο
– 2 και μισή κούπες αλεύρι
– 1 μπεικιν ανακατεμένο με το αλεύρι
Εκτέλεση
Χτυπαμε 7 λεπτά τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατεψουν και ρίχνουμε το λάδι
και στην συνέχεια το αλεύρι με τη φαντα και όλα μέσα.
Για να γίνει το σχέδιο έριξα λίγο μίγμα στη φόρμα και ρίχνοντας κυκλικα κακάο ξανά μίγμα ξανά κυκλικα κακάο.
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο αντιστασεις στους 175 β γ 50 με 55 λεπτά ανάλογα το φούρνο.
Η Συνταγή είναι από Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.