Να κι ένα γρήγορο και δροσερο γλυκάκι για το όλες τις ώρες 🍓
Υλικά
– 🍓 1 παντεσπάνι
– 🍓 1 φακελάκι κρέμα βανίλιας της στιγμής άνθος αραβοσιτου ή άνθος αραβοσιτου βανίλια για βράσιμο
– 🍓 φρούτα της επιλογής μας φρέσκα ή κομπόστα (εγώ έβαλα φράουλες)
– 🍓1 φακελάκι ζελέ άσπρο ή κόκκινο (εγώ έβαλα κόκκινο)
Εκτέλεση
🔹️Θα χρειαστούμε: 🍓1 παντεσπάνι, 🍓1 φακελάκι κρέμα βανίλιας της στιγμής άνθος αραβοσιτου ή άνθος αραβοσιτου βανίλια για βράσιμο,🍓 φρούτα της επιλογής μας φρέσκα ή κομπόστα (εγώ έβαλα φράουλες) κι 🍓1 φακελάκι ζελέ άσπρο ή κόκκινο (εγώ έβαλα κόκκινο).
🔹️Ετοιμάζουμε την κρέμα βανίλιας όπως γράφει στην συσκευασία.
Εάν κάνουμε την ζέστη κρέμα άνθος αραβοσιτου, την αφηνουμε λίγο να κρυώσει, πριν την μοιράσουμε πάνω στο παντεσπάνι.
🔹️Την σκεπάζουμε με μεμβράνη κουζίνας και αφηνουμε να κρυώσει εντελώς, πριν αρχίσουμε να μοιράζουμε πανω της τα φρούτα διαμορφωνοντας την τάρτα μας.
Οι φράουλες ήταν πολύ μεγάλες γι αυτό τις έκοψα ροδέλες και τις έστρωσα σαν τριαντάφυλλο.
🔹️Ετοίμασα τον ζελέ όπως γράφει στις οδηγίες της συσκευασίας και σκεπασα καλά όλα τα φρούτα.
Άφησα να κρυώσει λιγάκι και έβαλα την τάρτα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες να σφίξει καλά.
Η Συνταγή είναι από Kalli Greatheart της ομάδας “Ανθισμένη Κουζίνα🌺🌺 (γευστικες δημιουργιες)”.