Κροκέτες μπακαλιάρου - Cook For All
Κροκέτες μπακαλιάρου

Κροκέτες μπακαλιάρου

Υλικά

– 1κιλό φιλέτο ψαριού (μπακαλιάρο,περκα,η γλώσσα)
– 2 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
– 1 κουτι μπύρα
– Αλάτι
– Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
– Φρέσκα μυρωδικά όπως ρίγανη και θυμάρι
– Μισό φλυτζάνι νερό (προαιρετικά)

 

Εκτέλεση

Φτιάχνουμε το χυλό για της κροκετες αναμιγνύονται όλα μαζί τα υλικά
και σιγά σιγά περνάμε το ψάρι απο το χυλό και μετά τηγάνισμα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ροδίσουν!
Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε είναι ο χυλός να είναι αρκετά σφιχτός και τα ψάρια στεγνά για να γίνει η κρούστα.

 
Η Συνταγή είναι από Νασια τσουραπακη-κιαχτυπη – “ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΈΣ 🎂🍒🍅🍆🍋ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ 🥑🥕🍄ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ!🥕🍑🍐🍕🍟”.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top