Υλικά
– 1 ποτήρι λάδι
– 2 ποτήρια σιμιγδάλι
– 3 ποτήρια ζάχαρη ( * στην προκειμένη περίπτωση εβαλα 1,5 ποτήρι λόγω της κουβερτούρας)
– 4 ποτήρια νερό
*Προαιρετικά αν θέλετε μπορείτε να βάλετε 2 βανίλιες
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα ρίχνω το λάδι μέχρι να κάψει λίγο, προσθέτω το σιμιγδάλι και ανακατεύω συνέχεια μέχρι να πάρει ωραίο χρυσίζουν χρωμα. Προσοχή να μην μας κάψει ο χαλβάς.
Στη συνέχεια πρόσθεσα τη ζάχαρη και τέλος το νερό. Ανακατεύω συνέχεια μέχρι να πήξει! Τοποθετώ το μείγμα σε φόρμα!