Υλικά
– 4 αυγά
– 1 κουπα σπορελαιο
– 1 κουπα ζάχαρη
– 1 κουπα φαντα πορτοκαλάδα με ανθρακικό
– 2 μισή κούπες αλεύρι ανακατεμένο με ένα μπέικιν και μια βανίλια
– 2 κουταλιές σούπας ΜΕΡΈΝΤΑ
Εκτέλεση
Χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατεψουν ρίχνουμε το λάδι και στην συνέχεια το αλεύρι
με όλα μέσα και τη φαντα χωρίζουμε λίγο μίγμα για να το κάνουμε δίχρωμο.
Ψήνουμε σε προθερμασμενο φουρνο αντιστάσεις στους 180β γ 50 με 55 λ.
Καλή επιτυχία !!! ❤️
Η Συνταγή είναι από κ. Theodosia Halvatzh – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.