Ινδοκαρύδα - Cook For All
Ινδική καρύδα

Ινδοκαρύδα

Η Συνταγή είναι από Olga Karagianni – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Υλικά!!!
1/2 κιλό ινδική καρύδα
1/2 κιλό ζάχαρη άχνη
5 αυγά


Εκτέλεση!!!
Γλυκο κερασι η αμυγδαλο ασπρο για απο πανω (εγω εβαλα καρυδι γιατι δεν ειχα κατι αλλο στο σπιτι).
Κοσκινισα την ζαχαρη.Σε μια αλλη λεκανη χτυπησα τα αυγα με τον αυγοδαρτη για να αφρατεψουν και τα εριξα μεσα στην ζαχαρη.
Συνεχισα το ανακατεμα με μια μαριζ.Τελος εριξα σιγα σιγα και την καρυδα μεχρι να σφιξει.
Το εβαλα στο ψυγειο για 40 λεπτα.
Με το κουταλι της σουπας επερνα και εκανα μπαλιτσα στο χερι μου, τοποθετουσα το καρυδι απο πανω και το αφηνα στη λαδοκολλα πατοντας το λιγο.Εψησα στους160 για 20 λεπτα.
Προσοχη,δεν θελουν πολυ ψησιμο για να ειναι μαλακα,να μην μας στεγνωσουν πολυ απο μεσα.
Πρωτη φορα τα εφτιαξα,εγιναν πολυ νοστιμα, σαν αγοραστά!
Οταν κρυωσαν τα τυλιξα με ζελατινη για να ειναι φρεσκα.
Βγαινουν 30 κομματια, εγω εκανα μιση δοση και βγηκαν 15.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top