Μπισκοτάκια για μικρούς και μεγάλους 🥰🥰🥰
Υλικά
– 1φλ(200μλ) ελαιόλαδο
– 1φλ(200μλ) χυμό πορτοκάλι και το ξύσμα του
– 1φλ(200μλ) μέλι , αν θέλετε να είναι πιο γλυκά μπορείτε να βάλετε παραπάνω 250
– Βανίλια
– Κανέλα
– Και αλεύρι φαρίνα που φουσκώνει μόνο του περίπου 700 με 800 γρ .
– Αν θέλετε μπορείτε στη μισή ζύμη να βάλετε κακάο.
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί . Αν κάνετε και με κακάο μοιράζουμε τη ζύμη στη μέση και στο ένα προσθέτουμε κακάο όσο θέλουμε. Μετά τα τυλίγουμε με μεμβράνη και τα αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο . Εγώ έκοψα ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα έβαλα τη άσπρη μπάλα από κάτω και την μπάλα με το κακάο από πάνω. Έκλεισα με τη λαδόκολλα και ξεκίνησα να ανοίγω με τον πλάστη. Άνοιξα ένα μεγάλο φύλλο το τύλιξα σε ρόλο και μετά έκοβα πολύ ψιλές φετούλες.
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 λεπτά με αέρα για 9 με 10 λεπτά.
Η Συνταγή είναι από Anna Kassandra – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.