Η Συνταγή είναι από την Αλεξάνδρα Κυριάκη της ομάδας ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ.
Υλικά
1 κιλό αρακά(Εγώ έβαλα φρέσκο που τον είχα στην κατάψυξη από το χωριό)
2 καρότα σε ροδέλες
2 πατάτες σε κομμάτια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ.γ πάπρικα γλυκιά
Αλάτι πιπέρι λάδι
άνηθο ψιλοκομμένο
1 κ σ Πελτέ
Εκτέλεση
Τριγαρίζω το κρεμμύδι σε μέτρια φωτιά να μαλακώσει προσθέτω τις πατάτες να σωταριστούν ελαφριά μετά ριχνω τον αρακά τον ανηθο τα καρότα την πάπρικα αλάτι πιπέρι και ζεστό νερό και σιγοβράζω.Λιγο πριν το τέλος προσθέτω τον πελτέ διαλυμένο σε λίγο νερο και αφήνω να δέσει η σάλτσα!! Καλή όρεξη!!!