Η Συνταγή είναι από Olga Karagianni – Ομάδα “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά!!!
5 αυγα
1μιση κουπα ζαχαρη
1 κουπα ηλιελαιο
1 κουπα χυμο πορτοκαλι
1 σακουλακι φαριναπ ανακατεμενο με ενα φακελακι μπεικιν.
2 μπανανες
Εκτέλεση!!!
Χτυπησα για 5 λεπτα τη ζαχαρη με τα αυγα να αφρατεψουν,εριξα το λαδι,τον χυμο και το αλευρι.Τελος ελιωσα με ενα πιρουνι μια μπανανα,την εριξα στο μιγμα και ανακατεψα με την μαριζ.
Εστρωσα λαδοκολλα σε 32αρι ταψι,εκοψα μια μπανανα σε χοντρες φετες και τις εστρωσα.Εριξα απο πανω το μιγμα και το εβαλα στον φουρνο.
Εψησα στους 180 βαθμους αντιστασεις για 50 λεπτα
Απο πανω τριμμενη σοκοφρετα και λιγη λευκη σοκολατα.