Κέικ Red Velvet με κρεμα Φιλαδέλφεια σοκολατα και φρούτα του δάσους - Cook For All
Κέικ Red Velvet με κρεμα Φιλαδέλφεια σοκολατα και φρούτα του δάσους

Κέικ Red Velvet με κρεμα Φιλαδέλφεια σοκολατα και φρούτα του δάσους

Η Συνταγή είναι από Καίτη Παναγιώτου – Ομάδα “Αγαπώ τη μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Οι συνταγές μας”.

Υλικά!!!

1 ποτήρι λάδι
1 ποτήρι ζάχαρη
4 αυγά
2 βανίλιες
2 μπέικιν πάουντερ και ένα σόδα
1 ποτήρι γάλα
3 κουταλιές κακάο
3 ποτήρια αλεύρι
1 κουταλάκι κόκκινο χρωμα
Κουβερτούρα 120 γρ σε μικρά κομματάκια
Μισή κονσέρβα φρούτα του δάσους.
Κρεμα Φιλαδέλφεια:
1 Φιλαδέλφεια των 200 γρ
Μια βανίλια
2 κουταλιές αλεύρι
2 κουταλιές γάλα
Τα κτυπω όλα μαζί.

Εκτέλεση!!!

Κτυπω στο μιξερ λάδι ζάχαρη αυγά για 3-4 λεπτά μετά βανίλιες μπέικιν σόδα και το γάλα κσι όταν εννοηθούν προσθέτω κακάο και αλεύρι.  Στο τέλος το χρωμα.
Κρεμα Φιλαδέλφεια:
Βάζω το μισό μείγμα στη φόρμα τη μισή κουβερτούρα και τη μισή κρεμα. Από πάνω βάζω λίγες κουταλιές από τα φρούτα. Βάζω το υπόλοιπο μείγμα την κουβερτούρα την υπόλοιπη κρεμα και φρούτα. Ψήνω στους 190 για 50 λεπτά.
Αφήστε το καλά να κρυώσει εγώ βιάστηκα λίγο να το ξεφορμάρω και μου έσπασε λίγο. Γαρνίρω με λιωμένη κουβερτούρα με λιγο γάλα.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top