Αλμυρά κουλουράκια με τυρί και ντομάτα - Cook For All
Αλμυρά κουλουράκια με τυρί και ντομάτα

Αλμυρά κουλουράκια με τυρί και ντομάτα

Αλμυρά κουλουράκια με τυρί και ντομάτα!
Ένα υπέροχο σνακ για το σχολείο ,το γραφείο η ακόμη και τόν καφέ!
Δοκιμάστε τά!

Υλικά

– 1 κιλό αλεύρι Μύλοι Κομοτηνής
– 1 φακελάκι μπέικιν παουντερ
– 2 ντομάτες περασμένες από τόν τρίφτη
– 200 ml ελαιόλαδο
– 200 γρ τυρί κίτρινο τριμμένο πολύ ψιλό
– Βασιλικό τριμμένο (η ποσότητα κατά προτίμηση!)
– Ρίγανη τριμμένη (η ποσότητα κατά προτίμηση!)
– Ελάχιστο αλάτι
– Φρέσκο τριμμένο πιπέρι
– 1 πιπεριά πράσινη τριμμένη
– 1 μέτριο καρότο τριμμένο

 

Εκτέλεση

Σέ μία λεκάνη προσθέτουμε όλα τα υλικά, μαζί και το μπεικιν παουντερ εκτός από το αλεύρι. Ανακατευουμε καλά και προσθέτουμε σαν βροχή το αλεύρι μέχρι να φτιάξουμε ένα εύπλαστο μαλακό ζυμάρι!(Σημείωση η ποσότητα στο αλεύρι μπορεί να αλλάξει λίγο και αυτό εξαρτάται από τα υγρά πού θά βγάλουν τα λαχανικά). Μόλις η ζύμη είναι έτοιμη την αφήνουμε σκεπασμένη με μία πετσέτα για μισή ώρα ώστε να μπορούμε να πλάθουμε πιο εύκολα! Τέλος πλάθουμε σε ότι σχέδιο θέλουμε, απλώνουμε τα κουλουράκια σέ ταψιά με αντικολλητικό χαρτί καί ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου για 25 λεπτά ή μέχρι να πάρουν ένα όμορφο χρυσάφι χρώμα. Καλή σάς επιτυχία!

Η Συνταγή είναι από Σελιδα μαγειρικής Χριστιανός Γιώργος. – “οι Δικές μας Παραδοσιακές Συνταγές”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top