Ψάρι ψημένο στο γκριλ - Cook For All
Ψάρι ψημένο στο γκριλ

Ψάρι ψημένο στο γκριλ

Η Συνταγή είναι από ‘Gharib Naeim – “Αγαπώ τη μαγειρική και ζαχαροπλαστική.Οι συνταγές μας😍😍😍”.

Υλικά!!!

2 κομμάτια ψάρι
3 μέτριες πατάτες
2 μέτρια κρεμμύδια
2 ντομάτες
4 φύλλα δάφνης
• 2 λεμόνια
3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
4 σκελίδες σκόρδο (που τοποθετούνται στην κοιλιά)
• Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
• Μαύρο πιπέρι, κόκκινο πιπέρι σε σκόνη και αλάτι
ένα κουταλάκι του γλυκού από το καθένα

Εκτέλεση!!!

1. Το καθαρισμένο ψάρι πλένεται και συντηρείται. Τρεις γρατσουνιές πάνω του με ένα μαχαίρι.
2. Κόβουμε τις πατάτες και τα κρεμμύδια σε ροδέλες. Κόβουμε τις ντομάτες στα τέσσερα.
3. Βάλτε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο, το τριμμένο σκόρδο, το χυμό λεμονιού, το μαύρο πιπέρι, το κόκκινο πιπέρι σε σκόνη και το αλάτι και ανακατέψτε.
4. Τρίψτε όλα τα ψάρια με ένα πινέλο. στο λεμόνι.
5. Βάλτε μια σκελίδα σκόρδο καθαρισμένη και ένα φύλλο δάφνης στην κοιλιά του ψαριού για γεύση.
6. Τοποθετήστε πρώτα τις πατάτες στο ταψί και μετά τα κρεμμύδια.
7. Βάλτε το ψάρι πάνω του. Περιχύνουμε το ψάρι με την υπόλοιπη σάλτσα.
8. Ψήνουμε σε φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top