Κέικ με ολόκληρο πορτοκάλι - Cook For All
Κέικ με ολόκληρο πορτοκάλι

Κέικ με ολόκληρο πορτοκάλι

Η Συνταγή είναι από γιαννα σκορδουλη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Υλικά!!!
1 πορτοκάλι λιωμένο στο μουλτι και για να αλεστει πολύ καλά έβαλα και τον χυμό από ένα πορτοκάλι
2 κούπες τσαγιού ζάχαρη
125 γρ βούτυρο λιωμένο (εγώ έβαλα λουρπακ)
125 γρ ηλιέλαιο
3 κούπες τσαγιού αλεύρι+ 2 κουτ γλυκού μπεικιν
4 αυγά
Εκτέλεση!!!
Χτυπώ τα αυγά ολόκληρα με την ζάχαρη ρίχνω τον πολτό του πορτοκαλιού το ξαναχτυπω και έπειτα ρίχνω το αλεύρι (φαριναπ)+μπεικιν το ηλιέλαιο με το βούτυρο και ξαναχτυπω ψήνω στους 180 για 50 ίσως και 60 λεπτά ανάλογα τον φούρνο!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top