Η Συνταγή είναι από Σοφια Παπαδοπουλου – “Μαγειρικη ζαχαροπλαστικη και βοτανα”.
Υλικά!!!
Μισο κιλο.κανταιφι.
Μισο βιταμ.
2 σακουλακια σκονη μιλφεικ.
1 μορφατ σε κουτι τενεκεδενιο.
1 ζαχαρουχο.
Σιροπι.
4 ποτηρια νερο.
3 ποτηρια ζαχαρη.
Εκτέλεση!!!
Ανοιγουμε καλα το κανταιφι ,το βαζουμε σε ενα ταψι κουζινας λιωνουμε το βιταμ και το ριχνουμε απο πανω . Κατοπιν ψυνουμε στους 200 μεχρι να κοκκινηση . Αφηνουμε να κρυωσει και εχουμε το συροπι ετοιμο . Ρυχνουμε με κουταλι σιγα σιγα και βαζουμε το ταψι στην ακρη.
Χτυπαμε τις κρεμες οπως συμφωνα με τις οδηγειες και μετα χτυπαμε την μορφατ με το ζαχαρουχο . Παιρνουμε δυο κουταλιες της σουπας απο το αλλο μειγμα και ανακατευουμε απαλα .
Κατοπιν βαζουμε την κρεμα μιλφεικ και μετα την αλλη με το ζαχαρουχο . Βαζουμε απο πανω τρυμενο καρυδι .