Πανακότα με σοκολάτα - Cook For All
Πανακότα με σοκολάτα

Πανακότα με σοκολάτα

Υλικά

– 350 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
– 150 γρ. γάλα πλήρες
– 6 γρ. φύλλα ζελατίνης
– 60 γρ. ζάχαρη
– βανίλια
– 1 κ.γ. μέλι
– Στη μισή πανακότα βάζω 50 γρ σοκολατα Και 2 κ κακάο 😋♥️

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ με κρύο νερό βάζουμε μέσα τις ζελατίνες και αφήνουμε στην άκρη για να μαλακώσουν.
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε 100 γρ. κρέμα γάλακτος, το γάλα και τη ζάχαρη.
Καλύπτουμε την κατσαρόλα με διάφανη μεμβράνη και μεταφέρουμε σε χαμηλή φωτιά.
Μόλις ζεσταθεί και αρχίσει να βράζει αφαιρούμε από τη φωτιά.
Βγάζουμε τις ζελατίνες και τις στύβουμε πολύ καλά με τα χέρια μας.
Τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα 250 γρ. κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε.
Παίρνουμε το μισο μίγμα πανακότα και προσθέτουμε τη σοκολατα λιωμένη και δυο κ κακάο ….
Αδειάζουμε στα ποτηράκια και βάζουμε στο ψυγείο για δυο ώρες 😋😋😁😁♥️♥️

Η Συνταγή είναι από Jenny Loufa – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.




Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top