Υλικά!!!
100 γρμ ταραμά άσπρο
1 ξερό κρεμμύδι
χυμό από 1 λεμόνι
1 σφηνακι μηλοξυδο
3 φέτες ψωμί μουσκεμένο και καλλά στιμενο
1 κούπα κολοκύθα πορτοκαλί βρασμένη και καλλά σουρωμενη, καθώς και ελαιόλαδο μισό φλιτζάνι του τσαγιού. Λίγα λίγα τά υλικά στο μουλτι . Πάντως η κολοκύθα πορτοκαλί ταιριάζει πολύ μέσα διότι δεν γίνεται τόσο αλμυρή ή ταραμοσαλάτα και είναι πολύ υγειινη όσοι δεν το γνωρίζουν.
Εκτέλεση!!!
Για 100 γρμ ταραμά άσπρο, χτυπάμε 1 ξερό κρεμμύδι στο μουλτι μαζί με τον ταραμά, ύστερα ρίχνω το χυμό από 1 λεμόνι , 1 σφηνακι μηλοξυδο, 3 φέτες ψωμί μουσκεμένο και καλλά στιμενο, και 1 κούπα κολοκύθα πορτοκαλί βρασμένη και καλλά σουρωμενη, καθώς και ελαιόλαδο μισό φλιτζάνι του τσαγιού. Λίγα λίγα τά υλικά στο μουλτι . Πάντως η κολοκύθα πορτοκαλί ταιριάζει πολύ μέσα διότι δεν γίνεται τόσο αλμυρή ή ταραμοσαλάτα και είναι πολύ υγειινη όσοι δεν το γνωρίζουν.