Παγωτά σάντουιτς - Cook For All
Παγωτά σάντουιτς

Παγωτά σάντουιτς

Η Συνταγή είναι από Κατερίνα Βλάσση – “Μαγειρακος (συνταγές – μαγειρική)”.

Υλικά!!!

Μία Μόρφατ
1 ζαχαρούχο
1 εβαπορέ
1 σαντιγύ 200 γραμμαρια
1 κουταλάκι μέλι της σούπας
2 πακέτα μπισκότα στρογγυλά
2 σοκολάτες κουβερτούρα γάλακτος.

Εκτέλεση!!!

Εκτέλεση χτυπάμε πρώτα στο μίξερ για περίπου 15 με 20 λεπτά τη Μόρφατ που την έχουμε βάλει ήδη στο ψυγείο περίπου για μία ώρα να παγώσει μετά από τα 20 λεπτά προσθέτουμε το γάλα ζαχαρούχο μετά από 5 λεπτά ρίχνουμε το εβαπορέ μετά από 5 λεπτά ρίχνουμε την σαντιγύ αυτή που είναι στο πράσινο κουτί που δείχνει το παγωτό απέξω 200 γραμμαρίων ένα κουτάλι της σούπας μέλι και το αφήνουμε να χτυπηθεί άλλα 15 με 20 λεπτά σε μέτρια ταχύτητα έπειτα παίρνω τα μπισκότα μου τα γεμίζω με ένα κορνέ στο κέντρο τα καπακώνουμε με το επόμενο μπισκότο και τα βάζω και παγώνουν στην κατάψυξη στη συνέχεια Έχω λιώσει 2 κουβερτούρες γάλακτος βυθίζω το μισό παγωτό και το στολίζω με τρούφα χρωματιστή ή ότι άλλο θέλετε εσείς μπορείτε να βάλετε και ξηρό καρπό ή και σκέτα Καλή επιτυχία 🍨

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top