Κοτόπουλο μιας άλλης εποχής - Cook For All
Κοτόπουλο μιας άλλης εποχής

Κοτόπουλο μιας άλλης εποχής

Η Συνταγή είναι από Νικολέττα Πετροπούλου – Ομάδα “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Υλικά

Ένα μεγάλο κοτόπουλο δυο κιλά περίπου, Κομενο σε οχτώ τεμάχια!
3 μεγάλες φρέσκες ντομάτες στον τρίφτη!
1 κουταλια σούπας πελτε ντομάτας!
1 ξυλάκι κανέλα!
5-6 μπαχάρια!
5-6 λιαστές ντομάτες!
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη!
1 μεγάλο κρεμυδι ψιλοκομενο!
1 φλυτζανα τσαγιού ελαιόλαδο!
1 ποτηράκι κρασιού κόκκινο κρασί!
Αλατοπίπερο!

Εκτέλεση

Σωταρουμε το κρεμυδι με το λάδι στην κατσαρόλα, και στη συνέχεια ρίχνουμε τα κομματια κοτόπουλου, και τα θωρακίζουμε απ’ όλες τις πλευρές!
Ρίχνουμε την πιπεριά τις λιαστές ντομάτες και τα μπαχάρια, στη συνέχεια τις ντομάτες, και τον πελτέ, και βράζουμε το φαγητό μας, να μείνει με το λαδάκι του, και μια πηχτή σαλτσούλα!!!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top