Η Συνταγή είναι από Despina Kotsi – Ομάδα “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
Ένα αυγό
Ένα ποτήρι γάλα
3/4 ποτήρι σπορέλαιο
Κατσικίσιο τυράκι ή φέτα , περίπου 500γρ.
Λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι
Αλεύρι μέχρι να γίνει ένας σφιχτός χυλός που να στέκεται (περίπου 400-500γρ.)
Σουσάμι από πάνω
Εκτέλεση
Χτύπησα το αυγό με το λάδι και το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι, έβαλα σιγά σιγά το αλεύρι και στο τέλος τα τυριά, άφησα λίγη φέτα για πάνω από τις πίτες. Τα υλικά που σας γράφω είναι αυτά που χρησιμοποιώ! Δεν έχουν baking powder, ούτε κάτι άλλο χημικό!
Με ένα μεγάλο κουτάλι έβαλα σε ταψί που είχα στρώσει λαδόκολλα ( μου βγήκαν 9 πίτες, μπορείτε να τις δείτε και άψητες) έβαλα λίγη φέτα από πάνω, σουσάμι και έψησα στους 200 αέρα για μισή ώρα.