Υλικά!!!
400 γρ ροδάκινα.
100 γρ γιαούρτι.
100 γρ μέλι
Μισή φλούδα λεμονιού τριμμένη κατά βούληση
Εκτέλεση!!!
1- Κόβουμε το ροδάκινο σε μικρά κομμάτια και το βάζουμε στο μπλέντερ.
2- Βάλτε το γιαούρτι, το μέλι και τη φλούδα λεμονιού στο μπλέντερ μέχρι να αποκτήσει μια κρεμώδη υφή.
3- Όταν φτάσει στην επιθυμητή συνοχή, το μεταφέρουμε στην κατάψυξη.
4- Μπορείτε να το σερβίρετε αφού το διατηρήσετε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες.
Η Συνταγή είναι από Gharib Naeim – “Αγαπώ τη μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Οι συνταγές μας😍😍😍”.