Γεμιστά - Cook For All
Γεμιστά

Γεμιστά

Υλικά

3 Ντομάτες ώριμες
9 Κολοκύθια
3 Πατάτες καθαρισμένες και κομμένες στα τέσσερα
3 Πιπεριές Φλωρίνης κομμένο σε κύβους μικρές
4 κρεμμύδια κομμένα σε μικρά κομμάτια στο μπλέντερ
5 Σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
5 Ντομάτες ώριμες κομμένες στον μπλέντερ
1 κουταλιά του γλυκού πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας με σάλτσα ντομάτας πελτές
1/2 ματσάκι δυόσμο
1 κουταλιά της σούπας με ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας με αλάτι
1 ποτήρι του νερού με λάδι ελιάς
500 gr κιμά μοσχάρι
10 κουταλιές της σούπας με ρύζι για πιλάφι

Εκτέλεση

Πρώτα τα πλένουμε καλά τα κολοκύθια και τα κόβουμε από πάνω το καπάκι και με ένα κουτάλι μικρό βγάζουμε την ψύχα και στις ντομάτες σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι ρίχνουμε μέσα την ψύχα από τα κολοκύθια και λίγο αλάτι αμέσως θα βγάλει τα υγρά τους και θα τα αφήνουμε μέχρι που να ρουφήξει όλα τα υγρά τους μετά θα ρίχνουμε μέσα το κιμά, τις Πιπεριές Φλωρίνης, το κρεμμύδι και το σκόρδο και το ανακατεύουμε σιγά σιγά μετά θα ρίχνουμε μέσα το λάδι και την σάλτσα ντομάτας το το πιπέρι το αλάτι το δυόσμο και περιμένουμε μέχρι να μείνει με το λάδι του στο τέλος ρίχνουμε μέσα το ρύζι που το έχω πλύνει και μετά θα γεμίσουμε τα κολοκύθια και στις ντομάτες θα ρίχνουμε μέσα λίγο ζάχαρη και λίγο αλάτι θα γεμίσουμε και τις ντομάτες έχω κόψει με το μπλέντερ 5 ντομάτες έχω βάλει μέσα λάδι ελιάς αλάτι πιπέρι ρίγανη ζάχαρη και λίγο θρούμπι και ρίχνουμε όλη την σάλτσα στο ταψί, δεν έβαλα καθόλου νερό! Τώρα θα περιμένω για να ψηθεί τουλάχιστον τρεις ώρες! Σας ευχαριστώ πολύ όμορφη ομάδα !

Η Συνταγή είναι από Aferdita Vladi – “Ανθολόγιο συνταγών μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top