Η Συνταγή είναι από Navrozidou Simela – Ομάδα “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά
Κιμάς
Κόκκινες πράσινες κίτρινες πιπεριές
Μελιτζάνες και πατάτες
Ένα ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
Ένα ξερό κρεμμύδι
Μαϊντανό, δυοζμο, και άνηθο.
Λίγο σκόρδο
Αλάτι πιπέρι
Τέσσερις ντομάτες
Λίγο Τζίντζερ
Ρύζι για γεμιστά
Και ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σήμερα η αλήθεια είναι για πρώτη φορά δεν τα σοτάρεισα και βγήκανε πάρα πολύ καλά. Άλλες φορές σοτάρειζα το κρεμμύδι αλλά επειδή αποφεύγω το σοτάρισμα ,τα έκανα έτσι και βγήκανε το ίδιο.
Τρίβω τις τέσσερις ντομάτες και κρατάω τη μία για να την ανακατέψω με ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι για να τα ρίξω από πάνω στα γεμιστά.
Σε μία λεκάνη ρίχνω Όλα τα υλικά ακόμα κ από τα λαχανικά που εχω, τα ανακατεύω και γεμίζω πιπεριές μελιτζάνες Αν θέλετε στο ταψί βάζετε και πατάτες ,και από πάνω τα περιχύνω με την ντομάτα και ελαιόλαδο και ρίχνω και λίγο φρυγανιά από πάνω χωρίς γλουτένη !! Εγώ περίπου τα ψήνω 2 ωρες 400 βαθμούς Φαρενάιτ κ 205 Κελσίου !!