Ρυζότο με ρύζί Αρμπόριο, φιδέ και ζωμό κοτόπουλου, γαρνιρισμένο με ντόπιο κατσικίσιο τυρί τ. παρμεζάνας - Cook For All
Ρυζότο με ρύζί Αρμπόριο, φιδέ και ζωμό κοτόπουλου, γαρνιρισμένο με ντόπιο κατσικίσιο τυρί τ. παρμεζάνας

Ρυζότο με ρύζί Αρμπόριο, φιδέ και ζωμό κοτόπουλου, γαρνιρισμένο με ντόπιο κατσικίσιο τυρί τ. παρμεζάνας

Η Συνταγή είναι από Manthos Anagnostou “ΑΛΜΥΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ”.

 

Υλικά

Μια κούπα ρύζι Αρμπόριο
2 κ. σ. φιδέ
1 1/2 ποτήρια νερό βραστό
1 κύβος ζωμός κοτόπουλου
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Σκελίδες σκόρδου
Προαιρετικά λίγο κρασί λευκό στο τσιγάρισμα

 

 

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα σοτάρουμε το σκόρδο κρεμμύδι ψιλοκομμένο και ελαιόλαδο προσθέτουμε ένα φλιτζάνι ρύζι Αρμπόριο προσθέτουμε ενάμιση ποτήρι βραστό νερό και έναν κύβο ζωμό κοτόπουλου
Ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 15 λεπτά – ενδιάμεσα προσθέτουμε τον φιδέ – και μερικά λεπτά ακόμα αφού αποσύρουμε από τη φωτιά σκεπασμένη την κατσαρόλα με μία πετσέτα και το καπάκι της
Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με λίγο τριμμένο τυρί παρμεζάνας

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top