Μια εύκολη και νόστιμη σαλάτα που συνδυάζει την πικάντικη γεύση της ρόκας, την γλυκόξινη γεύση του ροδιού και την αλμυρή γεύση του κατσικίσιου τυριού.
Υλικά
– 200 γρ. ρόκα
– 100 γρ. κατσικίσιο τυρί, θρυμματισμένο
– 1/2 φλ. σπόρους ροδιού
– 2 κ.σ. ελαιόλαδο
– 1 κ.σ. ξύδι μήλου
– αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
– Πλύνετε και στεγνώστε καλά τη ρόκα και βάλτε τη σε ένα μεγάλο μπολ.
– Προσθέστε το κατσικίσιο τυρί και τους σπόρους ροδιού και ανακατέψτε απαλά.
– Σε ένα μικρό βάζο, βάλτε το ελαιόλαδο, το ξύδι, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατέψτε καλά για να ενωθούν.
– Ρίξτε το dressing πάνω από τη σαλάτα και ανακατέψτε ξανά.
– Σερβίρεται σκέτη ή ως συνοδευτικό.