Η Συνταγή είναι από Ioanna Koulouri – “ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ (ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΕΛΙΩΤΗ)”.
Υλικά!!!
2 πακ. Πτι Μπερ τετράγωνα
1 ζαχαρούχο γάλα
1 κουτάκι σαντιγί κρέμα
Σιρόπι φράουλας
Εκτέλεση!!!
Σε μία λεκάνη χτυπάμε το κουτάκι σαντιγί για πέντε λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε για 2 λεπτά. Σε ένα ταψί παραλληλόγραμμο ή σε ένα μπολ τετράγωνο στρώνουμε τα μπισκότα με τη σειρά ρίχνουμε την κρέμα επάνω, το σιρόπι φράουλας, και στρώνουμε την τελευταία στρώση τα μπισκότα, βάζουμε κατάψυξη για τέσσερις με πέντε ώρες κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια και σερβίρουμε, καλή σας επιτυχία.