Η Συνταγή είναι από Αλεξάνδρα Κυριάκη – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Υλικά!!!
2 πακ μπισκότα Digestive τριμμενα
250 γρ βούτηρο λιωμένο
400 γρ τυρί κρέμα
500 φυτική σαντιγί πράσινη συσκευασια
1 φακ ζελέ φραουλα
1 φλ μαρμελάδα φραουλα
Εκτέλεση!!!
Βάζω τα μπισκότα με το βούτυρο σε ένα μπολ και τα ανακατεύω πολύ καλά. Τα βαζω σε μια φόρμα με τσέρκι και πιέζω καλα να στρώσει και να γίνει λείο. Ψήνω στους 180 για 10 λεπτα. Αφηνω να κρυώσει.
Χτυπάω στο μίξερ την φυτική σαντιγί να σφίξει. Προσθέτω το τυρί κρέμα και συνεχίζω το χτύπημα. Προσθετω τον ζελέ που τον έχω διαλύσει καλά σε ένα ποτήρι ζεστό νερό και αφήσει να κρυωσει. Συνεχιζω το χτυπημα μεχρι να ομογενοποιηθούν καλα τα υλικα. Στρώνω την κρέμα πανω απο το μπισκότο και το βάζω 2-3 ώρες στο ψυγείο να σφίξει. Στολιζω με μαρμελάδα φράουλα η σιρόπι φράουλα. Εγω έβαλα μαρμελάδα σπιτική. Καλή επιτυχία!!