Η Συνταγή είναι από Ioanna Koulouri – “ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ”.
Υλικά!!!
1 πακέτο κρουασάν με γέμιση μιλφειγ
250γρ κουβερτουρα γάλακτος
150 γρ γάλα
Έτοιμη σαντιγί ή μισό κουτάκι τσιγκινο κτυπημένο με λίγο γάλα
Λίγο φυστίκι Αιγίνης τριμμένο
Εκτέλεση!!!
Ζεσταίνουμε το γάλα και βάζουμε τη σοκολάτα να λιώσει αφήνουμε στην άκρη να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου ,στη συνέχεια σε ένα γυάλινο μπολ κόβουμε στα τρία τα κρουασανάκια τα τοποθετούμε μέσα ρίχνουμε από πάνω τη σοκολάτα να πάει παντού, το ανακατεύουμε και στη συνέχεια βάζουμε τη σαντιγί αν δεν έχουμε έτοιμη μπορούμε ,να φτιάξουμε με μισό τσίγκινο κουτάκι προσθέτοντας λίγο γάλα ρίχνουμε για γαρνίρισμα φυστίκι Αιγίνης ή ότι άλλο προτιμάμε σε ξηρό καρπό τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες Καλή σας επιτυχία.