Υλικά
– 1 κουτί φυτική κρέμα (ermol/morfat)
– 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
– 1 φακελάκι βανιλέτα
– 3/4 κούπα φρέσκο γάλα
– κόντιτα και καβουρδισμένα αμύγδαλα (κατά βούληση)
– 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
– 1 φακελάκι βανιλέτα
– 3/4 κούπα φρέσκο γάλα
– κόντιτα και καβουρδισμένα αμύγδαλα (κατά βούληση)
Εκτέλεση
Χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα του μίξερ την κρέμα με το ζαχαρούχο μέχρι “ν’αφρατέψει” (3-4 λεπτά).
Εν συνεχεία προσθέτουμε το φρέσκο γάλα και τη βανιλέτα και συνεχίζουμε μέχρι να “σταθεί” το μείγμα και να γίνει ομοιογενές.
Τέλος προσθέτουμε τα αμύγδαλα και την κόντιτα ανακατεύοντας απαλά με μεγάλο κουτάλι ούτως ώστε να πάνε σε όλο το μείγμα.
Τοποθετούμε το παγωτό στην κατάψυξη και το αφήνουμε να παγώσει τουλάχιστον 8 ώρες.
Έτοιμο προς κατανάλωση (μαζί με το ραβανί με ινδοκάρυδο). 😉
Καλή επιτυχία!!! ❤️❤️❤️
Εν συνεχεία προσθέτουμε το φρέσκο γάλα και τη βανιλέτα και συνεχίζουμε μέχρι να “σταθεί” το μείγμα και να γίνει ομοιογενές.
Τέλος προσθέτουμε τα αμύγδαλα και την κόντιτα ανακατεύοντας απαλά με μεγάλο κουτάλι ούτως ώστε να πάνε σε όλο το μείγμα.
Τοποθετούμε το παγωτό στην κατάψυξη και το αφήνουμε να παγώσει τουλάχιστον 8 ώρες.
Έτοιμο προς κατανάλωση (μαζί με το ραβανί με ινδοκάρυδο). 😉
Καλή επιτυχία!!! ❤️❤️❤️
Η Συνταγή είναι από Spiridoulla Boubouli – “Γλυκες συνταγες”.