Κουραμπιέδες - Cook For All
Κουραμπιέδςς

Κουραμπιέδες

Υλικά

– 850 γρμ αλεύρι γοχ
– 500 γρμ βούτυρο γάλακτος
– 100 γρμ άχνη
– 500 για πασπάλισμα
– 2 βανίλιες
– 1 σφηνάκι λικέρ μαστίχα
– 150 γρμ αμύγδαλο καβουρδισμένο

Εκτέλεση

Χτυπάμε βούτυρο με τη ζάχαρη, προσθέτουμε το λικέρ και το αλεύρι και στη συνέχεια ανακατεύουμε με το αμύγδαλο!
Σε ταψί με λαδόκολλα αραδιάζουμε τους κουραμπιέδες και ψήνουμε στους 160 για 30 λεπτά!
Όταν βγουν τους πασπαλίζουμε με την άχνη που μέσα έχουμε βάλει δυο βανίλιες!

Η Συνταγή είναι από Νικολέττα Πετροπούλου – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top