Κιμαδόπιτα - Cook For All
Κιμαδόπιτα

Κιμαδόπιτα

Υλικά

– 500γρ κιμας
– 3 χρωματιστες πιπεριες
– 1 κρεμιδι
– 1 σκελίδα σκόρδου
– 1 κολοκύθι
– 1 μελιτζανα
– λίγα μανιτάρια
– φρέσκο μαιντανο
– αλάτι πιπέρι πάπρικα
– λιγο βασιλικο η ρίγανη

– 1 κ.γ ζάχαρη
– 1 ντοματακι κονκασε
– 1 φύλο σφολιάτας

Εκτέλεση

Μαγειρεύουμε τον κιμά
σωτάρουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και τα υπόλοιπα λαχανικά στην συνέχεια σωτάρουμε τον κιμά ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικα την ντοματα μαζι με 1 κσ πελτε αφήνουμε
να βρασει καλά να μην εχει ζουμιά.. αφήνουμε να κρυώσει καλά!!
περνουμε ένα ταψακι στρογγυλο, ανοίγουμε τη σφολιάτα κραταμε ενα κομμάτι για να σκεπάσουμε την πίτα..χαράζουμε αλοιφουμε με αυγο και ψήνουμε για μισή ώρα στους 180 βαθμούς!!

Η Συνταγή είναι από Georgia Chatzimanoli-Grimwood – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top