Πρασσοκιμαδόπιτα - Cook For All
Πρασσοκιμαδόπιτα

Πρασσοκιμαδόπιτα

Υλικά

– 1 κιλο σπανάκι
– Μισο κιλο τσουκνιδα κ
– Λιγη φετα για να βρεξουμε τον κοθρο

– 600 γραμ πρασσα
– Μισο κιλο κιμα
– 300 γραμ κεφαλοτυρι
– 2 πιπεριες κοκκινες
– 2 καροτα
– Πιπερι μαυρο
– Καρυ
– Αλατι κ
– 1 κρεμυδακι ξερο

Εκτέλεση

Σοταρουρε τον κιμα .αρκετα καλα ριχνουμε το κρεμυδι πιπεριες καροτα τα πρασσα αφου πρωτα τα εχουμε βρασει μονα τους απο πριν τα μπαχαρικα και τελος αφου εχουν πιει τα υγρα τους ριχνουμε το κεφαλοτυρι
Αφεινουμε να κρειωσει .
Βρεχουμε 3 φορες ανα 4 φυλλα κ ψεινουμε στους 200 βαθμους πανω κατω για 1 ωρα .

Η Συνταγή είναι από Eugenia Ntampa-Bak – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top