Υλικά
– 5 αυγά
– 250 γρ ζάχαρη
– 200ml. λάδι ελαφρύ
– 180 ml γάλα φρέσκο
– 20 ml χυμό πορτοκαλιού
– 500 γρ αλεύρι
– 1 φακ μπέικιν
– 3 κ σ μαρμελάδα βερίκοκο
– 100 γρ καρύδα
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη! Ρίχνουμε το γαλα_λαδι_χυμο! Τέλος αλεύρι και μπέικιν! Βουτυρωνουμε την φόρμα η και τα ταψί ρίχνουμε το μείγμα και το ψήνουμε στους 180 β προθ αντισ μεσαία σχάρα για 50 λεπτά! Όταν το βγάζουμε το αλοιφουμε με την μαρμελάδα και τέλος ρίχνουμε την καρύδα! Εαν θέλουμε ρίχνουμε στο μίγμα έξτρα ξυσμα πορτοκαλιού!
Η Συνταγή είναι από Tzeni Tsanaktsidou – “ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!”.