Υλικά
– Δυο στηθη κοτοπουλου
– Ενα μεγαλο κρεμμυδι
– Δυο πιπεριες πρασινες
– Δυο πιπεριες κοκκινες
– 400 ml κρεμα γαλακτος
– 300 gr διαφορα κιτρινα τυρια
– Ελαιολαδο
– Αλατι
– Πιπερι
– Δυο αυγα
– Σουσαμι
Εκτέλεση
Τσιγαριζουμε σε λιγο ελαιολαδο το κρεμμυδι με τις πιπεριες. Επειτα προσθετουμε το κοτοπουλο το οποιο το εχουμε βρασμενο και κομμενο σε μικρα κομματακια. Μετα την κρεμα γαλακτος αλατι πιπερι και αφου βρασει για πεντε λεπτα τα κιτρινα τυρια. Ανακατευουμε και το αφηνουμε να κρυωσει. Ετοιμαζουμε την πιτα χτυπαμε απο πανω δυο αυγα με ελαχιστο ελαιολαδο και πασπαλιζουμε με το σουσαμι. Ψηνουμε στους 180 βαθμους για 45 λεπτα.