Βραστό με ποικιλία λαχανικών - Cook For All
Βραστό με ποικιλία λαχανικών

Βραστό με ποικιλία λαχανικών

Υλικά

– 2 κιλα μοσχαρίσιο κότσι
– 1/2 κολοκύθα χωρίς σπόρους
– 4 πατάτες
– 1 κομμάτι σελινοριζα
– 4-5 κρεμμύδια
– 4-5 καρότα
– 2-3 πράσα
– 300 γρ κουνουπίδι μπουκετάκια
– 2 βολβούς από μάραθο(φινοκιο)
– 2 αγγιναρες
– μερικά φύλλα σπανάκι
– 1/4 του φλυτζανιού ελαιόλαδο
– μαϊντανό ψιλοκομμένο
– 1 λεμόνι τον χυμό
– αλάτι
– πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένετε το κρέας και το βάζετε σε μια κατσαρόλα μαζί με 3 λίτρα νερό.
Προσθέτετε αλάτι και βράζετε αφαιρώντας τον αφρό. Κατόπιν σιγοβράζετε με την κατσαρόλα σκεπασμένη 2 ώρες. Στο μεταξύ καθαρίζετε και πλένετε όλα τα λαχανικά. Όταν το κρέας μαλακώσει το αφαιρείτε με τρυπητή κουτάλα. Ρίχνετε στην κατσαρόλα τα λαχανικά κομμένα και βράζετε σε χαμηλή φωτιά 1 ώρα περίπου. Τα βγάζετε σε πιατέλα και τα αλατοπιπερώνετε καλά. Χτυπάτε το χυμό του λεμονιού με το λάδι και το μαϊντανό και περιχύνετε τα λαχανικά. Σερβίρετε χωριστά το κρέας.

Η Συνταγή είναι από Reggina Filippou – “ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΈΣ 🎂🍒🍅🍆🍋ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ 🥑🥕🍄ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ!🥕🍑🍐🍕🍟”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Scroll to Top